lørdag 17. desember 2011

sliten....

Føl meg som ei tua og lita tid til blogging. Får liksom ikkje ferdig nåkka, men ikkje vits å klag. Har gjort klar ei leilighet som mamma og pappa ska bo i tell i februar. De kom med hurtigruta i fra Lofoten i ettermiddag. Sia pappa sliter med kreften og mamma med leddgikt er vi glad for å ha dem her på svarte vintern, så får vi hjelpe dem best mulig. Så kom vi heim i kveldinga og laga oss taco og skulle bærre slappe av, men....... så skulle far koke karamellpudding til i mårra og tømte den i skåla, då smalt det gitt. Skåla eksploderte og kliss heile kjøkknet :-( Så nu har eg vaska å vaska... Men alldri så galt at det ikkje e godt før nåkka :-) Har fått dimmebryter og fjernkontroll på lyskrona som har hengt oppe et par år. I mårra skal vi ut og hogge juletre i skogen, håper vi finner det fineste :-) Ha en fin kveld!
Klem i fra LineStinemor har laget pynt til kjøkkenvinduet


Kjøpte litt julepynt i Steinkjer på onsdag


i mårra e det siste lys som tennes, hjelp...


de gule hanskene henger etter vasken...

2 kommentarer:

  1. Så heldig dere er som skal ut å hogge juletre :) Vi skal ut og kjøpe juletre i morgen hehe
    Så bra at foreldrene dine er her, så slipper dere å bekymre dere for dem nå i jula og i vinter. Kjempelurt :) Kos dere på hogsten i morgen, ha en fin 4.søndag i advent :) klæm

    SvarSlett
  2. Hei gode Line. Så godt å ha sine foreldre rundt seg nå når julen nærmer seg:) Ser ut til at dere tar godt vare på hverandre og er en sammensveiset familie:) Synes du har fått pyntet veldig fint til jul! Så mange sjarmerende og koselig julepynt! så vakkert, det nederste bildet! Kjempefine gardiner og likte veldig godt de mørke stolene! Ser for meg karamellpuddingen over hele kjøkkenet, uff..slik kan det gå:) Vakker lysekrone du har, koselig med dimmer:) Håper dere finneer ett nydelig tre:) Go klem Ellen.

    SvarSlett