lørdag 5. mai 2012

Bærre innom på snarvisitt :-) Ha faktisk gått i ett i dag, så nu vil ikkje ryggen min vær med på meir i dag. Ha gjort klart alt av klær,kort,pynta kake og laga dekorasjon til gubarnet vårt Bendik. Pynt og klær går i rosa, så då vart det rosa dekorasjon også. Nu skal eg sleng føttern til værs i gostolen, lakke litt negler og kose meg med vin og stillheit ei stund ;-) Snakkes!!3 kommentarer:

 1. Du er bare kjempeflink å lage dekorasjoner og kort og gode greier :) Håper dere fikk en kjempefin konfirmasjonsdag. klem fra meg

  SvarSlett
 2. Heisann.

  Skjønte ikke at det var deg som var med til Vennesund, men der ser du..... Jeg suller vel mest i min egen verden for tia, og får ikke mye med meg av alt som skjer rundt. Og siden jeg nettopp har flytta hit, kjenner jeg ikke så mange heller, men fin tur iallefall og kjempetriveligee folk. Og så flott med så mage Lofotinger på et sted ;)

  SvarSlett
 3. Hei Line. Nå er det alt for lenge siden jeg har vært på besøk hos deg! Såå nydelige rosedekorasjon! Den var bare skjønn! Og kjempefine bordkort! Håper dere hadde en fin konfirmasjon og at Bendik gutten ble fornøyd:) Og ikkje minst at du er blitt bedre i ryggen. Ønsker deg en god uke. Klem Fra Ellen.

  SvarSlett