søndag 20. mai 2012

Vår,vår kom igjen

Ikkje  snakk om at graderstokken vil gå oppover. Nu e Mai snart gått og alt ute står i stampe. I dag har eg planta litt og fylt på med mold. Gubben har vært i Namsos på vårmønstring med motorsykkeln idag, skulle egentlig bli med, men motet svikta. Kansje like greit med min rygg og den kulden. Var og fikk blanda meg en boks med maling her om dagen. Så det blir noen småprosjekt i denne fargen ute i "sommer" Litt gammeldags farge, men det gjør seg med nån fargeklatta.  Ha ei flott ny vekka :-)

nymala krakk


en ny staude e komme i jorda

far sjøl håld på med ny levegg, den andre va mollråtten etter 11 år :-(

2 kommentarer:

 1. Krakken ble kjempefin :) nydelig farge. Bare vær glad du holdt deg hjemme og laget det fint rundt deg i stedet :) Ha en fin dag og uke for nå kommer varmen :D

  SvarSlett
 2. Hei Line!!
  Du skulle nok slengt deg med til Namsos på motorsykkeltur, så hadde vi nok møttes der! For der var vi også med... Og været var bedre i Namsos enn vi hadde ventet.
  Håper du har fått nyte godt av samme sommertemperatur som vi har hatt i Overhalla i dag. Her ble det både middag og middagshvil ute i sola... Hærlig, la oss håpe det blir sommer snart nå!!
  Ønsker deg nydelige og varme dager!!

  Titti-klæmm!!

  SvarSlett